Fashion

Tas & Suus

Tas, beste Tas. Het spijt me dat ik het zo moet zeggen, maar ik heb een ander. Het was een mooie tijd, but enough is enough. Je hebt me iets te vaak in genante situaties gebracht, en liet de afgelopen tijd letterlijk gewoon wat te veel steekjes vallen…

… want met behulp van je beste vriend, Ringband, zit er nu in elke binnenzak een gat waar U tegen gezegd mag worden. Door zijn uiteindes is de voering compleet aan gort gegaan en kan ik je niets meer toevertrouwen. Misschien begrijp je dan ook: bij iemand die me zo in de steek laat, kan ik onmogelijk blijven.

Neem nou de dag dat mijn paar dagen oude mobiel plotseling spoorloos was verdwenen. Na de halve stad en de halve school te hebben afgezocht gaf een leraar mij de, natuurlijk erg voor de handliggende, tip mijn nummer eens te bellen. Zo gezegd, zo gedaan, en daar stond ik dan met mijn rode kop, toen dat zoemende geluid toch echt vanuit mijn, maar vooral vanuit jóuw, richting kwam.

Of de keer dat ik mijn zusje ervan had beschuldigd mijn halve make-up doos te hebben geplunderd, toen ik het ene na het andere opeens miste. Totdat ik een paar weken later tijdens het pakken van mijn boeken ineens iets voelde in de vorm van een mascara. Ik vreesde het ergste, en ja hoor; ik haalde ook twee lippenstiften, foundation, een spiegeltje en blarenpleisters te voorschijn. Je werd op heterdaad betrapt…

… en ik besloot dat het hoog tijd was je in te ruilen. Na wat oriënteren leek zwart me het meest veilig voor alledaags gebruik en koos ik patchworked voor een leuk oldschool en vintage gevoel. Zowel een band voor over de schouder als een handvat om de arm voor het praktische aspect en echt leer voor de duurzaamheid. Dit werd mijn toekomstige partner, want was van alle eisen voorzien.

Maar, lieve Tas, in het teken van de kerstdagen verdien je ook een ode. Want jarenlang was je toch mijn pakezel, paste je je aan mijn kleding aan, maar ik gebruikte ik je zelfs om tassengevechten mee te houden of spinnen te killen. Mooie momenten deelde ik met jou aan mijn zij, je was mijn maatje. Vaarwel, Tas… (Suus)

Lees hier alle blogs van Suus!

Deel dit artikel
Back to top