Fashion

Björn Borg geeft muzikale lingerie show

Björn Borg gaf een spetterende show met muzikale ondersteuning, om de lingerie te laten zien voor lente/zomer 2011. Op de beats van Mark Ronson en Boy George die hun songs live kwamen zingen, paradeerden mannelijke en vrouwelijke modellen over de catwalk in kleurrijke lingerie!

Boy George @ Bjorn Borg

De muziek die tijdens modeshows door de speakers dreunt, kan een collectie maken of breken. Er wordt dan ook altijd uiterste zorg besteedt om de juiste beat af te spelen. Maar het kledingmerk Björn Borg ging nét dat stapje verder...Tijdens de vertoning van lingerie uit de voorjaarscollectie, werden de modellen niet begeleid door een muziekopname. Nee, een live optreden gaf hen duidelijk een extra boost om zelfverzekerd de catwalk te betreden in miniscule outfits!

De show van Björn Borg opende met een optreden van Mark Ronson & The Business Intl. Na een paar songs was het modepubliek opgewarmd, en wandelde het eerste model over de catwalk in een reusachtige hoepelrok gemaakt van lingerie...Tussendoor rockte niemand minder dan Boy George het podium.Naarmate de show vorderde, konden we een goede blik werpen op de lingerie, en werd de lijn van de speelse collectie zichtbaar.

Van comfortabele underwear in krachtige kleuren...

Bjorn Borg voorjaarscollectie 2011 Bjorn Borg voorjaarscollectie 2011

Naar een klassieke mannenlijn die is geïnspireerd op de eerste collecties van Björn Borg...

Bjorn Borg voorjaarscollectie 2011 Bjorn Borg voorjaarscollectie 2011

En als afsluiter gedurfde en trendy modellen met een modieuze touch; terug te zien in transparante materialen.

Bjorn Borg voorjaarscollectie 2011 Bjorn Borg voorjaarscollectie 2011

Tijdens de finale van de show, barste het feest los op de catwalk met dansende modellen...Daarna was het de beurt aan het modepubliek zelf, om los te gaan tijdens de afterparty van Björn Borg, die nog tot in de late uren doorging!

Finale van de Bjorn Borg show

(Foto's: Jeroen Snijders)

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top