Fashion

Bloggers bij Bravoure @ AIFW

Bravoure blies ons letterlijk omver met de collectie, die het ontwerpduo showde onder het motto 'Live is our Stage'. Maar niet alleen Fashionscene was enthousiast van de theatrale, maar draagbare ontwerpen. Bloggers The Chic Muse, The Cherry Blossom Girl, Miss Pandora, Fashion Squad en Stylescrapbook, waren aanwezig en verklapten ons met welk item ze hun garderobe het liefst aanvullen op fashiolista.com!

Bloggers @ Bravoure

De show van Bravoure blijft ons bij! Voordat de collectie werd geshowd, werd de spanning opgebouwd met een rookwalm. Pas toen de hele catwalk voorzien was van een mysterieuze mist, waagden de modellen zich op de catwalk. De kleding uit de nieuwe collectie is nice, very nice! En wat nog fijner is; de kleding is goed draagbaar, maar geeft je toch een geklede uitstraling. De slierten aan de mouwen, powershoulders, en kralen geven een nét die edge om op elk moment goed voor de dag te komen.

Bravoure1 Bravoure 2

Bravoure 3 Bravoure 4

Om de look af te maken heeft Bravoure een grote collectie met mooie accessoires, waarvan vooral de veren hoofdtooien grote indruk maakte bij Miss Pandora: "Die viel echt op; heel erg mooi!". Daarna verklapten ook The Chic Muse, The Cherry Blossom Girl en Miss Pandora dat ze fan zijn van de hoofdtooien, en de hoofdversiering zeker op hun blog zouden posten. Erg benieuwd ben ik naar hoe zij dit item zouden combineren. Dus dames van Bravoure, jullie weten wat je te doen staat!

Bravoure 5 Bravoure 6

(Tekst: Evelien)

(Foto's: Peter Stigter)

Deel dit artikel
Back to top