Fashion

Modefeestje: tienjarig bestaan van Hans Ubbink

Deze week vierde Hans Ubbink in het sprookjeswonderenbos het tienjarig bestaan van zijn kledingmerk. Tijdens het grote modespektakel showde hij zijn nieuwe collectie. Fashionscene was erbij!

Hans Ubbink koos 21 juni (de langste dag van het jaar) om zijn Spring/Summer 2011 collectie te showen. En omdat het kledingmerk dit jaar tien jaar bestaat, werd er flink uitgepakt. Het modepubliek en BNers waaronder Bridget Maasland en Arie Boomsma werden ontvangen in het Amsterdamse Bos dat op deze speciale avond meer weg had van een sprookje. Bij binnenkomst werden we door bosnimfjes verwelkomd met een hapje en gingen we op de foto in een veld vol met lichtgevende ballonnen.

Hans Ubbink show

Na een korte wandeling door het bos waren we aangekomen in het bostheater, de locatie van de show. Om ons warm te houden kregen we een dekentje en een flesje Scavi and Ray prosecco. Het thema van de avond en collectie was: Midsummer Night. Niet alleen Hans Ubbink wist dit gevoel goed over te brengen, ook het weer werkte mee. En dat was fijn!

Met een ultiem zomergevoel bekeken we de shorts, maxi-dresses, pakken en diep uitgesneden truien. De stoffen varieerden van zijde tot knitwear in de kleuren wit, beige, groen en zilver. Om de look af te maken droegen een aantal modellen Palladiums. Onlangs schreven we al over de boots op Fashionscene. Maar nu dus nog een bevestiging dat het helemaal hip gaat worden.

Hans Ubbink Show

De finale van de show was een groot bubbelfestijn en de modellen modellen deelden prosecco uit aan het publiek. Daarna barstte het feest los met een DJ Set van Kraak&Smaak. De catwalk werd een dansvloer en we dansten nog tot in de late uurtjes.

(Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top