Fashion

Gwen Stefani’s LAMB succes in New York

Zangeres Gwen Stefani was afgelopen week één van de eersten die een modeshow gaf tijdens de New York Fashion Week. En met succes, want de nieuwste collectie van haar kledinglijn LAMB werd erg goed ontvangen.

Gwen Stefani had haar jongste zoon, Zuma van zeventien maanden, meegenomen naar de modeshow. Hij was gekleed in dezelfde stijl als zijn moeder: een zwart leren jasje met een spijkerbroek.

De kleine zal het waarschijnlijk niet echt door gehad hebben, maar voor zijn moeder was het een belangrijke dag. Zeker aangezien de reacties op haar nieuwste LAMB collectie erg lovend waren.

Gwen zelf omschreef de kleding uit de LAMB collectie in kernwoorden als vintage, militair, jaren vijftig, sexy en futuristisch.

De modellen met knalrode lippen en donkere ogen droegen baggy en leren leggingachtige broeken, maar ook stoere jeans.

Het militaire gevoel kregen we vooral door de broeken met legerprints en de outfits waarbij meerdere leren riemen werden gedragen.

Het futuristische zat 'm wellicht in de puntige schouders van de leren jasjes. Enkele asymmetrische tops met een onblote schouder, laarzen tot de knie en een paar korsets zorgden voor het sexy gedeelte van de collectie.

Eén van de mooiste items was wat mij betreft een zwart met wit geruite jas. De rest van de kledingstukken was erg sportief en zeer geschikt voor stoere chicks (tomboys) zoals Gwen Stefani zelf. Wie op zoek is naar vrouwelijke, romantische kleding is bij LAMB echter aan het verkeerde adres.

(Tess)

Bron foto's: Style.com en Daily Mail

* Meer New York Fashion Week reports

Deel dit artikel
Back to top