Fashion

Fashionscene's choice: spring is here!

In Fashionscene's Scrapbook sneaken jullie backstage bij de redactie, maar in Fashionscene's Choice leren jullie de editors één voor één kennen. Deze week is het dan eindelijk zover spring is here! 20 maart leek wel een nationale feestdag, maar geen klachten wij waren al heel de winter klaar voor dit partijtje. Deze week in de FS Choice Lenny en haar zin in lente!

spring 1 gras spring spring

Dapper, al zeg ik het zelf, heb ik mij door de winter heen geslagen. Enorme truien, kilometers shawl, gesprongen lippen, droge huid, pluishaar, niet kunnen fietsen door de gladheid en ander winterleed. Nu is het voorbij, de lente is begonnen!

Oh boy, wat was ik klaar voor dit jaargetijde. Niets fijner dan de lente, omdat je er 1: lang (herfst en winter) op hebt moeten wachten en 2: omdat de zomer erna komt, dus gegarandeerd een flink aantal maaden (fingers crossed) mooi weer. Naast het nieuwe modeseizoen dat voor de deur staat zijn er andere kleine dingen die er voor zorgen dat ik zo een enorme liefde voor de lente heb. De geur van lente, langer licht, legitiem een zonnebril op je neus, jas open op de fiets, zonder sokken in je schoenen, ijsjes eten, de eerste bbq en vrolijke lente bloemen, om maar wat te noemen!

Ook zo'n zin in springaling? Wij selecteerden een mooie voorjaars outfit om nu gelijk te dragen.

lente

1: ASOS Tort Cat Eye Sunglasses € 15,82

2: ASOS Smooth Gold Hinged Ponytailer € 10,55

3: Acne Bomber Jacket € 285, 60

4: Jeans Tight Very Nice Blue by Cheap Monday € 49,95

5: Carven Map Print Tank € 208,25

6: Sophie Hulme Buckle Tote € 654, 50

7: Superga Navy Classic Pump € 47, 60

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top