Fashion

Webshoptip: Cafe Moda

Cafe Moda is het schoenenparadijs voor on-trend schoeisel met als fijne bijkomstigheid een betaalbare prijs. Naast de winkels hebben ze ook een webshop vol met wish-list materiaal. De collectie van Cafe Moda wisselt wekelijks dus er zit altijd wel iets moois voor jou bij.

taupe

Cafe Moda Sleehak €49,90

Naast al de shoe candy heeft Cafe Moda ook trend reports voor de nodige shopinspiratie. Denk Holdiday Style voor al jouw vakantie schoeisel en Star Style voor de designer looks van de celebs. Ook vind je in de webshop leuke winacties en kortingscodes.

holiday

De prachtige Kim Feenstra is sinds een paar maanden het gezicht van de Cafe Moda webshop ‘the most fashionable shoe site'. Backstage foto's van de shoot van Kim zijn ook op de website te vinden.

Cafe Moda

De najaarscollectie is langzaam aan het binnendruppelen in de webshop en wat we zien bevalt ons zeker. Stoere veterboots, lace-up enkellaarsjes en lak loafers. Naast schoenen verkoopt Cafe Moda ook een kleine collectie tassen, die net als de schoenen fashionable en betaalbaar zijn.

Staat er voor jou nog een vakantie naar een zonnige bestemming in de planning? Cafe Moda heeft nog behoorlijk wat sale, dus voor last minute summer sandals zit je ook goed in de webshop.

Voor €3,95 wordt jouw pakketje thuisbezorgd. Betalen kan met iDeal, Paypal en creditcard.

Fashionscene favourites

cafe moda roze lak loafer

Links: Oud-roze sandaal met plateau €59,90 Rechts: Zwarte lak loafer plateau

pumps €44,90

moda booties shoeties

Links: Bullboxer bootie €59,90 Rechts: Taupe cowboy-like bootie €59,90

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top