Fashion

De wereld rond in een jurkje

Designers laten zich voor spring/summer 2011 massaal inspireren door landen en culturen. De inspiratie van modehuis Missoni ging van Mexico tot Tokyo en Blumarine toonde een collectie met een vleugje safari. In de webshop van jurkjes.nl komen invloeden van all over the world samen, vertaald in betaalbare jurkjes.

OUT OF AFRICA

Kleuren gecombineerd met etnische prints in een jurkje, maken van jou een ware African Queen. Stijl de outfit af met houten armbanden om de pols en leren accessoires die het natuurlijke karakter van de trend versterken, net als de warme kleuren.

jurkjes jurkjes jurkjes

Jurkjes van links naar rechts: jurkje met pofmoutjes €55,99, getailleerde jurk €39,95, lange tuniek €69,95.

INDIAN SUMMER

Zachte vloeiende stoffen in felle kleuren gevormd tot een jurkje staan garant voor een Indian Summer. Bij deze trend komt  geen overdadige styling te pas. Laat de kleuren voor zich spreken door de rest van je outfit basic te houden. 

jurkjes jurkjes jurkjes

WILD THING

Toon deze zomer je wild side en laat je inspireren door de jungle. Een jungle-proof outfit creëer je met neutrale en natuurlijke tinten en materialen. Als leuk detail voeg je daar een dierenprint aan toe in de vorm van een riempje of sjaaltje. Of ga je liever voor een jurkje met een all over dierenprint? 

jurkjesjurkjes jurkjes

Kijk voor meer jurkjes op Jurkjes.nl. Welke zomerse trend is jouw favoriet?

Deel dit artikel
Back to top