Fashion

Drie zomertrends die je zeker niet mag missen

Het zonnetje weet steeds vaker, langer en krachtiger door het grauwe wolkendek heen te breken. En we weten allemaal wat dat betekent: de zomer komt eraan. Tijd dus om je kast vol zomerse jurkjes te hangen! Vandaag spotten we drie zomerse exemplaren die helemaal voldoen aan de trends van komend seizoen. 

Suikerzoet pastel

Pastelkleuren zijn erg populair onder de fashionista's. Logisch, want pastel is o zo veelzijdig. Combineer het óf à la Burberry: suikerzoet met kant - of voeg wat 'spice' toe aan die sugar, in de vorm van heftige neon-items. 

Little Mistress jurk via Jurkjes.nl, € 94,95

Bloemenjungle

Bloemknoppen, bloemblaadjes, bloemen- en jungleprints. De mode voor SS14 is één grote bloemenzee. Rust er een floraverbod op jou kledingkast, want: oubollig? Dit seizoen zou je daar wel eens op terug kunnen komen. Al eerder dit jaar waren deze printjes te zien op de catwalk. Soms heel sterk aanwezig, de andere keer heel lieflijk en subtiel. Aan deze trend doen wij graag mee! 

Silvian Heach jurk via Jurkjes.nl, € 89,95

Grafische zwart-wit-prints

Het komende seizoen combineren we zwarte en witte items naar hartenlust met elkaar. De combinatie zal te zien zijn in prints met blokken, stippen, strepen of ruiten. Houd je van rustig? Combineer je jurkje dan met accessoires en schoenen in aardetinten. Liever iets meer gewaagd? Ga dan voor bijvoorbeeld een fel roze clutch of hak. 

Mint&Berry jurk via Jurkjes.nl, € 49,95

Deel dit artikel
Back to top