Fashion

Perfect zomeritem: het jurkje

Het lijkt dan eindelijk zo ver te zijn: summer is on it’s way. Na vier maanden dikke maillots, gebreide vesten, Uggs, sjaals en handschoenen lijkt de temperatuur zich eindelijk aan te passen aan het seizoen. Met de nodige uren op het terras in de planning wordt het tijd om je garderobe te updaten. Maar hoe?

Een item dat je met gemak over je bikini aantrekt en die luchtig, comfortabel en makkelijk  te combineren is; een jurkje! Jurkjes zijn er in alle soorten en maten, voor jong en oud, voor iedere lengte en voor ieder gewicht. Met de juiste accessoires kun je een jurkje dragen naar iedere gelegenheid. De items worden vaak gemaakt van luchtige stoffen en zijn dus prima te dragen bij warm weer. Vrouwelijk en comfortabel, is dat niet wat we allemaal willen?

De winkels worden langzaamaan volgehangen met zomerjurkjes en ook de webshops lijken er zin in te hebben. Je hoeft deze maar kort te bestuderen om te zien dat pastelkleurtjes centraal staan deze zomer. Donkere kleuren maken plaats voor heldere en fruitige kleuren en prints. Zoals de afgelopen jaren zijn ook dit jaar floral en aztec prints grootschalig aanwezig, maar ook Japanse prints, zwart-wit effecten en strepen zijn deze zomer hot.

We gingen online op zoek naar zomerjurkjes en kwamen uit op Jurkjes.nl. Deze website biedt een overzicht met collecties van meerdere webshops. Dit scheelt behoorlijk in tijd, je hoeft niet meer alle webshops apart door te spitten. Je kunt de jurkjes selecteren op prijs, kleur, categorie en merk dus als je al op zoek bent naar een item is de kans groot dat je hem snel vind. Klik hier om een kijkje te nemen op Jurkjes.nl.

Onze voorkeur gaat uit naar onderstaande jurkjes. Welke is jouw favoriet?

jurkjes zomer

Mango € 29,99, Mango van € 39,99 voor € 33,99, Vila € 44,95, mint&berry van € 49,95 voor € 36,95

jurkjes zomerjurkjes

Vero Moda € 34,95, Ichi € 49,95, mint&berry € 39,95, Rut m.fl. € 39,95

Deel dit artikel
Back to top