Fashion

Webshoptip: Just B.

Just B. is een internationaal merk met Nederlandse roots. Naast de winkels door Nederland en de brandstore in Haarlem is de Just. B. mode nu ook online verkrijgbaar in de The Just B. Store Online.

just b. spring summer 2011 just b

Met de gloednieuwe webshop verhoogt het label de service voor de drukbezette modebewuste vrouw. Even tussendoor wat nieuwe workwear of fijne basics shoppen kan vanaf nu dus ook online bij Just B. Naast de shop is er ook een blog op de site te vinden: The Just B. Style Diary Online. Hier vind je inspiratie voor het online shoppen, toffe aanbiedingen en acties.

just b. blog

Het aanbod op de site is lekker ruim. Je vindt er de vrouwelijke collecties (zes collecties per jaar) met mooie kwalitatieve items. Je shopt essentials (musthave basics) en is er een homewear lijn. Naast al het modemoois heeft de webshop ook alle gemakken van een goede online shop. Snelle bezorgservice,vriendelijke retour- en omruilbeleid en een veilig betaalsysteem.

Ook de speciale Just B. by ROPAROSA collectie en de Just B. LAB styles zullen in de toekomst in de shop verkrijgbaar zijn. Om de lancering van The Just B. Store Online te vieren, geeft het label korting op je eerste aankoop. Code: PID10. Vul de code in voordat je gaat afrekenen en je ontvangt 15% korting op je gehele bestelling. De actie is geldig tot en met 24 mei 2011. Enjoy shopping!

Fashionscene favourites

rokje just b. just b top

Links: Rokje licht gekreukeld zijde € 99,95

Rechts: Zachte top € 29,95

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top