Fashion

Webshoptip: Opening Ceremony

Van Opening Ceremony worden wij op de redactie altijd erg vrolijk en naast happy ook erg hebberig. Dit geldt dan ook voor de webshop van het Amerikaanse concept. In de online shop vind je fantastische collabs van het label met bekende ontwerpers en fijn spul van eigen makelij.

Opening Ceremony is een concept uit Amerika dat jonge ontwerpers uit de hele wereld mixt met meer bekende ontwerpers. Deze combinatie doet het erg goed want de samenwerkingen zijn altijd om te smullen. Denk Opening Ceremony X

Rodarte, Chloe Sevigny, Spike Jonze, Pendleton, Levi's, Timberland, Keds en meer.

cloe

Opening Ceremony X Chloe Sevigny

keds

Opening Ceremony X Keds

De webshop biedt naast de fijne collab collecties al de ontwerpers du jour zoals Alexander Wang, Christopher Kane, Comme des Garçons, Acne en Jeremy Scott. Naast de prachtige kleding, schoenen en accessoires vind je in de Opening Ceremony webshop ook kekke Jean Paul Gaultier baby pakjes, toffe boeken, cd's en limited edition beauty producten.

christopher kane alexander wang

Links: Christopher Kane

Rechts: Alexander Wang

Geen inspiratie what to buy? Je vindt in de webshop ook dagelijks een shop the look voor inspiratie voor jouw shop sessie. Betalen kan alleen met creditcard. Je pakket wordt verzonden met FedEx, de verzendkosten liggen aan het gewicht van je bestelling.

We don't play favourites tussen zoveel knappe spullen, maar met pijn en moeite enkele favorieten.

emma cook oc wedges

Emma Cook Abbie Dress Jellyfish $ 565

Opening Ceremony Stefania platform cutout $ 490

aw tee espadrille

T By Alexander Wang classic tee/w pocket $ 76

Opening ceremony Soludos espadrille $ 35

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top