Fashion

Webshoptip: L'Etablissement

Hier op de redactie met shopverslaafde, maar vooral hardwerkende vrouwen biedt 'web(s)hoppen' uitkomst. De leukste adresjes worden in het grootste geheim aan elkaar uitgewisseld. Maar L'Etablissement met kwalitatieve essentials van Acne, Surface to Air en Unconditional willen we je niet onthouden.

L'Etablissement webshop

De webshop L'Etablissement biedt een gevarieerd aanbod aan kleding met een toegevoegde waarde voor je kledingkast. Als jejezelf al klikkend een virtuele weg baant langs jurkjes, tops, broeken en accessoires zal je merken dat er alleen maar must-haves te koop zijn. De oversized en rechte vormen van Hope verwerkt in blazers, knits en blouses voor een less is more look.

Hope Hope

Links: H-it bag voor €420,- en rechts: wollen vest voor €130,-.

Iets meer opvallende kleding door aanwezige draperien, een streepjesprint en kleur heeft Fifth Avenue Shoe Repair.

Shoe Repair Shoe repair

Links: gedrapeerde zijden top van €285,- voor €110,- en gestreepte jurk van €220,- voor €79,-

Wil je all the way gaan met essentials die opvallen, dan slaag je vast en zeker in de collectie van de Japanse ontwerpster Tsumori Chusato.

Tsumori Tsumori

Links: Jurk met luipaardenprint van €765,- voor €265,- en rechts: kittige trui-jurk van €275,- voor €110,-.

Neem voor de rest van de merken snel een kijkje in de webshop L'Etablissement waar je in de sale pareltjes terugvindt, die in de winkel als eerste uit de rekken worden gegrepen als er een uitverkoop kaartje aanhangt.

Wil je kleding eerst passen voor aankoop dan kun je na het aanmaken van een account, items van de webshop toevoegen aan je fitting room list en een afspraak maken om hiervoor in Amsterdam langs te komen. Laat je de kleding van L'Etablissement liever meteen thuisbezorgen, dan kan dat voor €5,95 of gratis voor alle bestellingen boven de €150,-.

www.letablissement.com

Deel dit artikel
Back to top