Fashion

Webshoptip: Omar Munie Online Store

De van oorsprong Somalische tassenontwerper Omar Munie start met de online verkoop van zijn exclusieve tassen. Goed nieuws want nu zijn de tassen niet alleen in real life te verkrijgen maar kan je ook digitaal een Munie naar huis klikken.

omar

De ontwerper Omar Munie met één van zijn tassen

Omar Munie ontwerpt weekendtassen, handtassen, laptoptassen en portemonnees. De kleurige ontwerpen van Omar zijn zeer exclusief: van elk exemplaar worden slechts 25 stuks gemaakt. In Nederland en ook internationaal krijgt de designer meer en meer bekendheid. Vanaf vorige week vind je de tassen van de talentvolle ontwerper dus ook online in de Omar Munie Online Store.

Je vindt er: mooie shoppers met bloemige Franse stoffen tot simpele kalfsleren satchels. Nog op zoek naar een mooi hoesje voor jouw smartphone? Daar kan je ook prima voor slagen bij Munie.

omar munie minie

De Minie Munie's voor elke smartphone

Omar Munie staat bekend om zijn goede persoonlijke contact, hij wil met de Online Store zijn eigen, persoonlijke manier behouden maar toch beschikbaar zijn via internet. De designer wilt met de start van zijn webshop bereiken dat de hele wereld de mogelijkheid heeft om een exclusieve tas van zijn label aan te schaffen.

In de webshop is het naast fijn tassen shoppen ook mogelijk om giftcards, Bag & Tea’s en Clinics in de winkel te bestellen. Leuke ideeën om aan een modeminnende vriendin te geven voor haar verjaardag.

omar cupcakes

Glamour cupcakes die worden geserveerd bij de Bag & Tea

Fashionscene Favourites:

ginniebag hoesje omar

Ginnie Bag Grey € 340,00 Minie Munie Black € 59,95

salmon bag black omar

Sariebag - Salmon € 305 Crowniebag black € 525

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top