Fashion

Webshoptip: LaDress.com

Het online modelabel LaDress heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van het perfecte jurkje. Dit is goed gelukt want de LaDress webshop, opgericht door fashionlover Simone van Trojen heeft een overvloed aan kwalitatieve basic jurkjes die een aanwinst zijn voor iedere garderobe.

ladress

De jurkjes die worden verkocht bij LaDress zijn elegant en makkelijk te combineren. Kom je er toch even niet uit dan vind je in de webshop ook een How to style it rubriek. Hier vind je tal van mogelijkheden om een fashionable outfit van een LaDress jurkje te maken. Ook is er een klein vragenlijstje wat je kunt invullen zodat je het voor jou geschikte jurkje naar huis klikt. Naast de jurkjes vind je ook andere kwalitatieve wardrobe staples als mooie pantalons, knitwear en tops.

lookbook

Zweedse blogger Frida Johnson met het Julie LaDress tuniekje € 250

De prijzen van LaDress liggen in het hogere segment. De T-shirt dresses beginnen bij € 59 en de jurkjes en tuniekjes collectie ligt tussen de € 175 en € 500. Bezorging van je fabulous nieuwe jurkje of jurkjes is gratis bij Ladress. Binnen 48 uur wordt jouw bestelling geleverd.

Fashionscene Favourites

la dress paars carien tuniek

Links: Eline Pencil Dress LaDress € 365

Rechts: Carine Tunic LaDress € 250

leerladress ladress blauw

Links: Golda Pencil Dress LaDress € 495

Rechts: Aurora Tuniek € 175 LaDress € 175

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top