Fashion

Perfecte jeans @ Citizens of Humanity

De webshop voor de perfecte jeans heeft een nieuwe prachtlook gekregen. Bij Citizens of Humanity shop je nu het ideale spijkergoed in een totaal vernieuwde online shop: CitizensofHumanity.nl. Net zo'n mooie jeans als de celebs? Die probeer je nu, met de virtuele paspop tool, vanaf de bank en klik je daarna heel easy naar huis.

coh

De gloednieuwe Citizens of Humanity webshop

Citizens of Humanity is al meer dan 25 jaar bezig in de wereld van de jeans. Inmiddels heeft het label een hele schare fans waaronder celebs als Gwyneth Palthrow, Rihanna en Eva Longoria.  Deze a-listers lopen allemaal weg met de fijne jeans van het Amerikaanse label. Het fashionable label heeft een perfecte pasvorm en een vintage loving look. Eenmaal een COH denim om je billen en er is geen weg meer terug.

eva coh emily

Eva Longoria en Emily Blunt in Citizens of Humanity jeans

In de webshop wordt heel de collectie van Citizens of Humanity verkocht, van stoere cropped jeans tot sexy skinnies. Niet helemaal zeker welk model het beste is voor jouw lichaamsbouw? De online shop heeft een unieke virtuele paspop. Deze pop kun je volledig customizen zodat ze niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua lijf op je lijkt. De broek kan 360 graden gedraaid worden, zodat je van alle kanten ziet of de broek een goede fit voor je is.

paskamer

De paskamer tool

Onze favoriete denim modellen

coh coh boyfriend

Links: Avedon skinyy € 199,00

Rechts: Lennox boyfriend € 255,00

Houd Fashionscene in de gaten want binnenkort komt er een hele toffe winactie met Citizens of Humanity jeans!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top