Fashion

Webshoptip: Anarchy Street

De Amerikaanse online store Anarchy Street staat voor een mix tussen stoer en chique. Vooral van hun edgy sieraden zijn we fan! Daarnaast verkopen ze faux fur jassen, jeans en een heleboel topjes, die perfect matchen met de stoere sieraden.

De kleren van Anarchy Street gemaakt van zachte stoffen en in zachte kleuren zijn in vergelijking met de sieraden vrij onschuldig. Maar door de combinatie van stoere sieraden en neutrale, lieflijke items creëert Anarchy Street de perfecte mix voor in hun webshop.

Anarchy street 2

Anarchy Street

Anarchy Street Anarchy Street 2

Doorzichtige bloesjes zijn een trend die je deze zomer vaak langs zult zien komen. Bij Anarchy Street verkopen ze een simpel zwart exemplaar, voor €37,61. Of als je toch liever wat kleur wilt, kun je ook kiezen voor een mooie klassieke blouse in legergroen voor €26,04.

anarchy streets 5 anarchy

Omdat faux fur een grote fashion favoriet blijft, hebben wij ook in deze categorie twee topitems voor jullie geshopt. De eerste is een faux leren jacket voor €57,14 en de andere is een faux fur vest voor €42,68.

anarchy ring uil armband

De sieradencollectie maakte ons het meest enthousiast! Ze hebben een uitgebreide collectie ringen, kettingen, armbanden en hoeden tot hun beschikking. En ze zijn nog betaalbaar ook. Deze turquoise ring is €42,68 en de uilenarmband kost €23,15.

Naast een webshop heeft Anarchy Street ook een blog die dagelijks wordt bijgehouden. Neem eens een kijkje in de webshop van Anarchy Street!

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top