Fashion

Nieuwe Vintage shop: Lady Lucy

Als we een stijl moeten noemen die momenteel hot is, is het wel vintage. En dat is uiteraard te merken aan de vele vintage winkels die worden geopend. Deze week hebben we weer een nieuw adresje gevonden: Lady Lucy; een webshop met vintage accessoires, kleding en schoenen.

 

De eigenaresse van Lady Lucy verzamelde zelf al jaren vintage items. Voor haar zit geluk in een fantastische 80´s batwing top, oma´s colbert met vintage print of een prachtige riem. En juist die artikelen zijn vanaf nu te koop in Lady Lucy’s webshop.

De vintage artikelen komen zowel uit binnen- als buitenland en zijn op tal van manieren te combineren.

Hoe werkt het?

Shoppen bij Lady Lucy is heel simpel. Je kan haar producten 7 dagen per week en 24 uur per dag online bekijken en bestellen. Betalen kan direct met Ideal. Binnen 2 werkdagen ontvang je je bestelling op de deurmat. Mocht het product je niet bevallen, dan is dat voor Lady Lucy geen probleem. Je kunt je product makkelijk retourneren.

Opmerkelijk

De modellen, die Lady Lucy gebruikt om haar vintage items mee te fotograferen, blijven klaarblijkelijk liever anoniem. Op de foto's dragen de meiden opvallende dierenmaskers on verhullen daarmee hun eigen gezicht.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top