Fashion

Gwyneth Paltrow goes preppy voor Lindex

Gwyneth Paltrow is het gezicht van de nieuwste campagne van het Zweedse merk Lindex. De 39-jarige actrice voelt zich helemaal thuis bij het merk en presenteert de ‘Modern Preppy’ campagne met haar breedste glimlach. Bekijk hier de opgewekte beelden en de behind the scenes video van de shoot!

Gwyneth Paltrow

We kennen Gwyneth Paltrow natuurlijk van de elegante, sexy avondjurken op de rode loper, maar ook in de collectie van Lindex voelt zij zich meer dan thuis. De lieflijke blondine kan zich wel vinden in ‘Modern Preppy’. Zij is namelijk opgegroeid met uniformen en blazers (en is bovendien gék op strepen) en daar gaf ze dan altijd haar eigen twist aan, net zoals Lindex dat doet.

Gwyneth Paltrow voor Lindex

Lindex

De ‘Modern Preppy’ collectie is geïnspireerd op de sportieve en relaxte levensstijl die kenmerkend is voor de oostkust van de VS. Daarbij is gedacht aan Long Island en The Hamptons, maar toch ook met een Scandinavische touch. Deze combinatie geeft een fris, nieuw gevoel aan de collectie en die weet Gwyneth met die glunder in haar ogen als geen ander te verkopen.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Vergeet niet de behind the shoot video hieronder te kijken. Hè, wat een leuk mens is het toch!

 

Wat vind jij van de campagnebeelden van Gwyneth voor Lindex? Like?

(Door: Daphne)

(Bron: Fashionista)

Deel dit artikel
Back to top