Beauty

Oké, Miranda Kerr gaat wel erg ver voor de perfecte facial...

Je zou denken dat Miranda Kerr genoeg gezichtsverzorgingsproducten om zich heen heeft. Met een eigen beautylijn, haar werk als model én het vermogen wat ze heeft, kan ze haar huidje voorzien van de meest bijzondere en exclusieve cremes. Maar daar schijnt ze haar mooie velletje niet aan te danken hebben.

Tijdens een gesprek wat ze met Goop oprichter Gwyneth Paltrow had, onthulde het 34-jarige topmodel regelmatig een facial met bloedzuigers te doen. De beestjes worden op je gezicht geplaatst waarna het bloed wat vrijkomt over wordt uitgesmeerd. Het resultaat? Een jonge, strakke huid.

Zelfs Gwyneth, die graag haar vagina een stoombeurt geeft, vond de behandeling een tikkeltje bizar.  "Wow. I thought I was batshit crazy", aldus de blonde actrice. "It's adventurous. Health is wealth. They've been doing leech therapy for thousands of years", aldus Miranda. En daar heeft ze een punt. Maar of wij het zouden doen? Nou nee. 

De bloedzuigers worden maar één keer gebruikt voor een facial waarna ze normaal gesproken gedood worden en dat kan Miranda niet over haar hart verkrijgen. Ze neemt de beestjes mee naar huis en doet ze in haar vijvers met koi karpers.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top