Fashion

Tommy Hilfiger prep style challenge

€500,- shopping money bij Tommy Hilfiger klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren. Wie wil nou niet gratis met volle tassen naar huis zonder maar enige cent uit te geven. Nou dat kan, maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen.

Om mee te doen aan deze leuke actie moet je even een foto van jezelf met een preppy look mailen. Maar wat is nou precies een preppy look? Denk aan kakkerige outfits a la Blair Waldorf, de sailor-look en geruite spencers.

 

preppy 

Als je hebt gewonnen reis je eind augustus naar één van de grote modesteden: Amsterdam, Hamburg, Knokke, Los Angeles, London, Milan, Madrid, New York, Paris, Stockholm of Tokyo. Daar verblijf je een heel weekend en krijg je de kans om je €500,- shopping money uit te geven. Wat wil een fashionista nou nog meer?

Als je mee wilt doen met deze winactie en kans wilt maken op €500,- euro shoptegoed bij Tommy Hilfiger in één van de grote shopsteden, ga dan naar de Tommy Hilfiger website.

Tommy Hilfiger Bijenkorf Tommy Hilfiger rode polo Bijenkorf

De preppy look van Tommy Hilfiger shop je bij de Bijenkorf in de sale. Links: pantalon van Tommy Hilfiger van €120,- voor €60,- en rechts: rode blouse van Tommy Hilfiger van €70,- voor 35,-.

Hou jij van de preppy look en ga je ook een foto insturen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top