Fashion

Here we go again…

Gister was ik nog o zo blij met een nieuw verworven aankoop. Ergens achterin een winkel liep ik er tegen aan; origineel en gewoon erg leuk. Ik was er bovendien van overtuigd dat ik niet snel iemand met dezelfde top/semi-jurk tegen zou komen, want diegene moest dan wel erg goed zoeken…

Think again! Ik liep vandaag langs de winkel in kwestie en mijn oog viel op de etalage die net ‘ververst’ werd. Met, je raadt het al, mijn, dus toch niet zo goed verstopte, eyecandy! Helaas pindakaas, ik sta binnenkort dus oog in oog met iemand die hetzelfde aanheeft. Beetje naïef om te denken/hopen dat dit niet zou gebeuren… Maar toch, onderstaande celebs hadden een tikje erger in your face moment met een identieke outfit!

Eva Mendes vs. Lindsay Lohan

Zoals Eva Mendes en Lindsay Lohan. Beide ladies trokken erop uit in hun Calvin Klein tanktop plus minirok, in een soort eerbetoon aan de jaren ’80. Miss Eva koos voor een halfhoge zwarte laars waar Lohan ging voor een suède enkellaars met plateauzool. Ik ben persoonlijk niet zo weg van de iets te donkere panty van Mendes. Wie gaat er wat jou betreft hier aan de haal met best gekozen accessoires?

Scarlett Johansson vs. Gwyneth Paltrow

Het is dat ik het me niet kan veroorloven, anders had er bij mij ook allang zo’n mooie Prada jurk in de kast gehangen. Nu moet ik het doen met kijken naar de celebs die om de haverklap een Pradaatje tevoorschijn halen. Scarlett Johansson hulde zich in een zilverkleurig exemplaar voor de Late Show en new mom Gwyneth Paltrow droeg dezelfde jurk in een crème uitvoering naar een Estee Lauder event in LA. Welke blondine heeft de beste kleurkeuze gemaakt?

Paris Hilton vs. Courtney Love

Paris Hilton en Courtney Love hebben natuurlijk al het een en ander gemeen. Blonde bimbo? Check. Mediageil? Check. Geen fabulous zangstem? Check. En…. Gehuld in hetzelfde polkadot speelpakje het nachtleven van LA onveilig maken? Check! Over de accessoires lijkt madammeke Hilton iets beter te hebben nagedacht, alleen is die hoog gedragen riem bij deze romper iets misplaatst. Love heeft zich waarschijnlijk iets te laat gerealiseerd dat het pakje behoorlijk bloot was en heeft er snel een cardigan over heen getrokken. Hilton of Love? Geen van beide mag ook! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top