Fashion

Beauty Case: spring rolls

Voor de lente hebben de jaren '50 victory rolls een nieuwe twist gekregen. De klassieke pin up rolkapsels zagen wij bij een aantal SS2012 shows en al bij Miu Miu op het FW2011 plankier. Ook de lokken van een flink aantal celebs zijn opgerold tot het fashionable retro kapsel. In de Beauty Case van deze week is het spring roll time!

Bij Jean Paul Gaultier waren de modellen voorzien van rode lippen, kruizen jewels, tatoeages en Victory Rolls.

jp

Jean Paul Gaultier spring-summer 2012

Virginia Woolf light

Thea Bregazzi en Justin Thornton, de designers achter Preen haalden hun inspiratie voor de zomercollectie uit Virginia Woolf, een Britse feministe en schrijfster uit de jaren ’40. Het duo geeft hun inspiratiebron een girly injectie en maakten van klassieke bloemenprints, futuristische pixel ontwerpen. Bij de vloed aan franjes en ruches sloot de Victory Roll perfect aan, het Aveda team creëerde een moderne en jonge spring roll.

preen

Preen spring-summer 2012

Miu Miu zag het licht van de Victory roll vorig jaar al. In de fall-winter 2011 show, die als inspiratiebron de tijd van Paris tijdens de Tweede Wereldoorlog had, gingen de modellen met kleine Victory Rolls de runway op.

miu

Miu Miu fall-winter 2011

In celebland is de Victory Roll trend ook geland. Onder andere Scarlett Johansson, Diane Kruger, Gwen Stefani en Katy Perry waagden zich aan de Victory Roll.

scarlet

Jouw lokken in een fijne spring roll, bekijk de tutorial hieronder en get started!

 

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top