Fashion

Zomer haartrend: afknippen

Eens in de zoveel tijd is het zover: dan gaat het kriebelen en willen we iets anders met ons haar. Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe coupe deze zomer? Als we naar de trends kijken en de haarstylisten moeten geloven moet de schaar erin voor een vlotte hairdo net boven, op of over de schouders!

Omringd door de beste stylisten zijn de celebs er natuurlijk als de kippen bij als het gaat om het oppikken van nieuwe trends. Volgens hen zijn lange messy lokken als Blake Lively zijn zó 2011, en gaan we voor kort, korter, kortst! Wij zetten de beste hairdo's van het seizoen (en hun celebs) voor je op een rij:

1. Emma Stone

New Bedhead: net over de schouders en lekker makkelijk. Deze lengte staat iedereen volgens stylist Mara Roszak en is ideaal voor de zomer omdat het nog steeds lang en bewegelijk is. Bovendien gaat er nauwelijks tijd in de styling zitten.

Haartrends

2. Emma Watson

Modern Shag: Dit is een goede tussenin lengte voor als je je haar laat groeien vanuit een korte coupe, maar ook ideaal voor de zomer! Deze coupe werkt volgens stylist Rodney Cutler voor zowel steil als krullend haar. Let er wel op dat je je haar niet meer in een staart kunt doen.

Emma Watson

3. Ginnifer Goodwin

Modern Pixie: Deze korte do is speels, punky en tegelijkertijd vrouwelijk. Deze coupe werkt het best bij haar dat van zichzelf een slag heeft. Het is gemakkelijk te stylen met een beetje wax, maar moet wel om de vier weken geknipt worden.

Ginnifer Goodwin

4. Cameron Diaz

Sexy Bob: Deze bob met verschillende lagen en lengtes werkt het best voor steil haar en haar met een slag erin. De bob moet zo geknipt worden dat het een kwestie van 'wash and go' is. Beachspray erin en je kapsel is ready.

Cameron Diaz

5. Alexa Chung

Shaggy Bob: Volgens haarstylist George Northwood staat dit kapsel iedereen die een beetje vol haar heeft. De bob heeft een sexy, beachy look die perfect is voor de zomer. Alexa draagt de bob met een lange pony en een lichte dip-dye.

Alexa Chung

6. Charlize Theron

Razored Bob: Dit kapsel is te lang om een bob te noemen. Het haar is in lange lagen gesneden en geeft het haar een luchtige en effortless vorm. Het moet wel gesteild worden met een stijltang.

Charlize Theron

Wat is jouw favoriete zomerkapsel?

(Door: Daphne)

(Bron: Refinery29)

Deel dit artikel
Back to top