Fashion

On-trend nagellakkleuren voor het voorjaar

Na de fashion trends voor het nieuwe seizoen zit als goede opvolger in de need to know categorie dé nagellak kleuren voor spring-summer 2012. Wij op de redactie zijn kinda crazy voor nagellakjes dus een lijstje met welke de nieuwe kleuren is very welkom. Bij voorbaat excuses voor jullie bankrekening.

Bolletje pistache

Een pistache sorbet in een potje en dan voor op je nagels, oh yeahh! In de pastel trend zagen we deze groene kleur al langskomen, maar op de vingers kan het dus ook heel goed. Volgens Essie's oprichster Essie Weingarten is 2012 all about green. Na al die edelsteen en army groentjes van deze winter gaan we nu over naar pretty pistachio. Kies wel een kleur met een goede dichtheid, de kleur moet van je nagels afknallen!

pistachio

Pistachio kleurtjes van Essie, Priti NYC, Yves Saint Laurent en RGB

Oranje boven

Dat oranje de modekleur gaat worden van 2012 wordt goed gepropagandeerd. ook voor de nagels is het mandarijn oranje hot. OPI creative Suzi Weiss-Fischmann ondersteept dat oranje op de nagels een trend wordt. Ook een wat fellere koraalkleur wordt populair.

tangerine

Sonia Kashuk, Sephora by OPI, Le Métier De Beauté, Models Own Tangerine Queen in trio pack € 16,77

Glittery

Glitters krijgen een update in de lente. We zagen van de winter veel 3D holographics van de zomer gaan we weer terug naar de old fashion glitter.

glitter

Saly Hansen, Nicki Minaj by OPI Nail Lacquer in Save Me € 15,37, Nicole by OPI, Nails Inc Special Effects Polish - Glitter €15

Next-level neon

Neon is all grown-up dit voorjaar. Geen old school ’80 neon. Al kan dat ook nog steeds, maar het nieuwe neon is een iets minder heftige variant. De neons van het zomer is nog steeds fel, maar dan iets volwassener en minder hysterisch van kleur.

neon nagels

Butter London, Sephora by OPI, American Apparel Neon Violet € 9,78, Dior Vernis

Huidskleur

Paspop nagels komen weer terug deze lente. Dit seizoen is de nieuwe insteek, dezelfde kleur te pakken te krijgen als jouw huidskleur. In plaats van de pancake looks van vorige seizoenen. Nude nails zijn er al jaren, groot voordeel is de verlenging van je vingers. Voor de zomer is dé nude kleur een foundation like teint.  

nudenagels

Nails Inc. Pastel Collection € 15,37, Sonia Kashuk, Sally Hansen, Sephora by OPI

Feeling blue

Blauwtjes loop je dit voorjaar vooraal op je nagels. Van midnight blauw tot babyblue, de blauwe kleur op je nagels ruled. Deze trend nemen we waarschijnlijk rustig mee naar volgend jaar winter.

blauw

American Apparel Peacock blauw € 11,Deborah Lippmann, OPI Nail Lacquer in I Don't Give A Rotterdam, China Glaze

Pasteleritus

Daar zijn ze weer, de pastel tintjes. Ook de nagels worden gedoopt in de zoete kleurtjes. Ga niet voor te girly zoet, maar ga voor de iets valere pastel kleuren.

pastelnagels

Essie, Barry M Nail Paint Pastel Collection € 4,19, Chanel Le Vernis Nail Colour,

Topshop Forget me not € 5,50

Met welke nieuwe nagellakkleur gaan we jou dit voorjaar zeker zien?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top