Fashion

Beauty Case: Catwalk SS12 make-up trends

Naast de nieuwste trends op fashion gebied, wil je natuurlijk ook niet het voorjaar ingaan met een last season lipstick. Wij zetten de beste SS12 make-up trends voor je op een rij en geven een korte how-to. Geen betere manier om het nieuwe seizoen te beginnen dan jouw ogen, lippen en wenkbrauwen updaten met de nieuwste kleurtjes.

Pastel Lips & neon nails

Ga all out met kleuren voor aankomend voorjaar, Palm-Beach-chic pink lip samen met fluoriscerende oranje nagels. Voer dit seizoen het ombré zelfs door in je lippen: teken de buitenkant van je lippen met lipliner in met een kleur en vul de rest van je lip met lippenstift in een bijpassende kleur. Hou je lippen mat en nagels kort en vierkant.

ombrepout milly

Ombré Pout, neon en pastelkleuren bij onder andere Milly spring-summer 2012

Een lipliner scoor je bijvoorbeeld bij M.A.C in de kleur Magenta vul de binnenkant met Nars Lipstick Funny Face by Asos. Pastel matte lippen vind je bij M.A.C in de Pro Longwear Lipcrème - Dress it up. Neon nails heb je van American Apparel verkijgbaar bij Asos. American Apparel Neon Nail Lacquer € 9,78

Spreken is zilver

Met een bleke zilveren kleur oogschaduw op je ooglid plus arcadeboog heb je in één keer een fresh en open look. Deze truc werkte bij Prabal Gurung waar al de modellen een zilveren gloed hadden gekregen. Met ook nog een beetje zilver op de jukbeenderen bereik je helemaal een open en licht gezichtje.

zilver1 zilver2

Gebruik voor de ogen M.A.C. Eye Kohl in Fascinating, Pure White Paint Stick, and Eye Shadow in Matte Gesso. Op de huid gebruik je M.A.C. Pigments in Silver Dash, Pink Opal, and White. Allemaal bij M.A.C op Bijenkorf.nl

Bambi wimpers & katten ogen

Klassieke eyeliner maakt een comeback dit seizoen, Dolce & Gabbana geeft een extreme glamour look. Combineer met perfect gekrulde en volominieuse wimpers voor de cat eye look.

dg cateye dgdaphne
Dolce & Gabanna spring-summer 2012 glam ogen

Gebruik M·A·C Liquid Eyeliner en M·A·C Zoom Lash mascara voor de klassieke Dolce & Gabbana ogen.

Power brows & Nude

Aanwezige wenkbrauwen en nude make-up waren veelvuldig te zien op de spring runways, zoals bij Derek Lam. Zet je wenkbrauwen aan met creamy oogschaduw en stift je lippen in een nude kleur met een gloss erover voor een gezonde glans.

nude1 nudelam2

Derek Lam spring-summer 2012

Bobbi Brown Limited-Edition lippenstift in Uber Beige

Aan welke SS12 make-up trend wil jij je wagen?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top