Fashion

Versace maakt couture comeback

Donatella Versace heeft het maar druk, druk, druk met het promoten van haar prachtige Versace for H&M collectie, die vanaf morgen te koop is. Maar blijkbaar houdt de Italiaanse designer nog genoeg tijd over, want in januari komt Versace met de eerste couture show sinds zeven jaar! Welke financiële crisis?

versace maakt catwalk comeback collage2

Nederlands model Rianne ten Haken in spring-summer 2008 couture van Versace

De couture shows vormen ieder zomer- en winterseizoen weer de exclusieve kers op de fashion cake. Slechts enkele designers -waaronder Chanel, Giorgio Armani Givenchy- mogen hun bijzondere designs showen tijdens de officiële couture week in Parijs.

Al jarenlang rekent ook modehuis Versace zich tot dit selecte groepje designers. Maar aan de Versace couture shows kwam in 2004 helaas een einde, omdat het merk zich meer op de ready-to-wear collecties ging richten. De couture collecties die hierna volgden, werden off the runway geshowd, in de vorm van intieme, low key presentaties. Een paar seizoenen werden ze zelfs compleet overgeslagen. Maar op 23 januari 2012 maakt Versace haar comeback op de couture catwalks! Wij verwachten en hopen op een heus modespektakel vol glitter en glamour...

versace maakt catwalk comeback collage

Volg jij de couture shows ieder seizoen?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top