Fashion

Crazy cool tights: winter & party proof

Stijlvol voor de dag komen gedurende de koude wintermaanden is een moeilijke opgave. Al de modische kleding waar wij blij van worden is niet bestand tegen de vrieskou. Maandenlang in je thermokleding rondhuppelen kan ook niet de bedoeling zijn, dus investeren we massaal in een fikse lading panty's. Maar wat voor legwear is hot?

panty trui

Wij hebben ons vertrouwen gelegd in een flink arsenaal aan panty's zodat we toch een mooi rokje of sexy LBD kunnen rocken. Van wilde, beprinte exemplaren om een saai zwart rokje mee op te leuken tot wollen maillots om je lichaamstemperatuur mee op pijl te houden. Hieronder een aantal winter tights om de exemplaren met gaten van vorig jaar te vervangen.

tights burgundy

Links: Asos 200 denier tights € 19,57 Rechts: Asos cable tights € 13,05

Van opaque exemplaren in een effen kleur kan je er geen genoeg hebben; naast zwart investeer je in trend kleuren als robijn rood, emerald groen en roest kleur.

streep metallic

Links: Asos solid print tights € 13,05 Rechts: Asos metallic tights € 15,65

De panty's doen lekker mee met de fall-winter 2011 trends! Naast bijvoorbeeld de edelsteen kleuren zijn er ook glimmende metallic exemplaren, streepjes, ruitjes, sterren en dierlijke printjes.

ruitje stars panty asos

Links: Wolford Cheryl Tights € 43.05 Rechts: Asos Sheer Star Tights € 10,44

Onlangs waren wij op bezoek bij legwear queen Wolford voor de nieuwe spring-summer 2012 collectie. Naast prachtige tights, denk met pauwenveer bedrukte beauties, ligt er ook een shapewear collectie op stapel die verre van de Bridget Jones look is. De ready to wear collectie heeft ook items waar wij blij van worden: sexy jurkjes, perfect zittende body's. En ook mooie ondergoedjes en klassieke badpakken met een on-trend sausje.

wolford

Bij Asos en de Bijenkorf verkopen ze een gedeelte van de Wolford legwear collectie en items zijn ook onder andere in de Wolford webshop te verkijgen.

Ben jij een panty lover of een panty hater?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top