Fashion

Best of both worlds: de viral Tik-Tok panty scoor je nu bij Kruidvat

Best of both worlds: de viral Tik-Tok panty scoor je nu bij Kruidvat

Een mooie panty kan je eigenlijk altijd wel dragen, maar in de winter is het wel een beetje kouder aan je benen. Zeker wanneer de temperatuur onder de nul dalen, wil je liever iets comfortabels dragen. Toch willen we graag leuke jurkjes dragen. Gelukkig is er daar de oplossing voor: de fleece panty.

Viral TikTok-panty

Zeg maar dag tegen die gebruinde blote benen, want het dikke pantyseizoen is weer aangebroken. Of toch niet? Op TikTok zien we regelmatig dingen voorbij komen die we zonder het bestaan van de app waarschijnlijk nooit gebruikt zou hebben. Zo ook de viral TikTok-hack die al sinds vorige winter TikTok over vliegt. Op het eerste gezicht lijkt de panty op elke andere panty, maar niets is minder waar. Deze panty is absoluut winterproof omdat hij gevoerd is met een zachte fleece die je benen lekker warm houden. In feite voelt het aan als een dikke legging en ziet het eruit als een normale 15 denier panty. Perfect!

Hier scoor je de viral TikTok-panty

Kost dat? Op Amazon scoor je al een exemplaar vanaf €24,95, maar Kruidvat heeft de leggings ook! 

@vanhilstnoa Run don’t walk to Kruidvat ✨ De legging die je overal op tiktok voorbij ziet komen is nu voor €9,99 verkrijgbaar bij Kruidvat 🤩 Ik heb geen koude benen meer deze winter 🥰 #kruidvat #rundontwalk #tiktokpanty #legging #pantylegging #fyp ♬ Adrenaline - Kris Kross Amsterdam & Ronnie Flex & Zoë Tauran

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top