Fashion

Nan Goldin schiet Jimmy Choo campagne

Jimmy Choo heeft een nieuwe collectie genaamd ‘Icons’ uitgebracht en niemand minder dan Nan Goldin heeft de campagnebeelden geschoten. De collectie, die volgende maand uitkomt, bestaat uit de vijftien best verkochte modellen, waarvan sommige bijgewerkt of geupdate. Een collectie met het beste van Jimmy Choo? We like!

 

Nan Goldin is één van de beste en meest gerespecteerde fotografen van nu. Ze ziet zichzelf en haar werk als een verdediger van het echte, het rauwe en ongewijzigde. Tamara Mellon, chief creative officer van Jimmy Choo, bewondert de fotografe al lange tijd om haar eerlijke en emotionele werk. Het was voor haar dus een logische keuze om Nan Goldin de ‘Icons’campagne te laten vastleggen. Bekijk hieronder de campagnebeelden:

Nan Goldin for Icons collection Jimmy Choo

Nan Goldin for Icons collection Jimmy Choo

Nan Goldin for Icons collection Jimmy Choo

Nan Goldin for Icons collection Jimmy Choo

De ‘Icons’ collectie bestaat uit vintage items die geherlanceerd zijn, met moderne aanpassingen. Tamara Mellon wilde een moderne capsule collectie creëren die geïnspireerd is op belangrijke key-items uit eerdere collecties van Jimmy Choo. 'These modern interpretations of classic designs represent the iconic glamour of Jimmy Choo today', aldus de oprichtster en chef van Jimmy Choo.

Jimmy Choo 'Marlene' Icons collection

Deze iconische sandaal werd bekend als Carrie Bradshaw's 'Lost Choo' in Sex and the City. Links zie je de oorspronkelijk versie 'Feather' en rechts de 'Icons' variant 'Marlene'.

Naast de collectie lanceert het schoenenmerk volgende maand ook The Jimmy Choo Foundation. Deze stichting zamelt geld in voor verschillende goede doelen voor vrouwen. De schoenen uit de ‘Icons’ collectie zijn vanaf november verkrijgbaar en 10 procent van de netto-omzet gaat naar The Jimmy Choo Foundation.

Wat vind jij van de campagne beelden? Ga jij sparen voor een paar heels uit Jimmy Choo's 'Icons' collectie?

(Door: Daphne)

(Beeld: Jimmy Choo)

Deel dit artikel
Back to top