Interior

Je kan binnenkort overnachten in Carrie Bradshaw's SATC-appartement in New York!

Je kan binnenkort overnachten in Carrie Bradshaw's SATC-appartement in New York!

Fans van Sex And The City weten het vast al: er wordt op dit moment gewerkt aan een vervolg op de beroemde serie onder de naam 'And just like that...'. Eind december zal de eerste episode te zien zijn en nu is er iets leuks bedacht om ons alvast warm te maken voor wat komen gaat.

Airbnb heeft de handen ineengeslagen met Sarah Jessica Parker - de actrice die Carrie Bradshaw speelt - om het appartement waar Carrie in haar single jaren woonde, na te maken. Airbnb zou Airbnb niet zijn, als je er zelf niet kon overnachten. Voor slechts 29 euro kun je samen met iemand op één van de beschikbare nachten (12 en 13 november) komen logeren. De kans dat dit lukt is natuurlijk nihil maar als je het kan boeken, dan staat je wel iets geweldigs te wachten.

Het appartement van Carrie is namelijk gevuld met iconische looks die gedragen zijn in de serie, je krijgt een persoonlijk welkom middels een videoboodschap van Sarah Jessica herself, er is een brunch in Chelsea voor je georganiseerd (een plek waar Carrie met haar vriendinnen vaak restaurantjes bezocht), er zijn Cosmopolitans aanwezig én nadat jij jezelf hebt gehuld in een SJP-waardige look dan kun je dat vast laten leggen dankzij een photoshoot die al geregeld is. 

Samenvatting: dit wil je! In het kader van 'niet geschoten is altijd mis' vind je hier de Airbnb site waar je de overnachting vanaf maandag 8 november om 18:00 Nederlandse tijd kan boeken. Succes!

Beeld: Airbnb
Deel dit artikel
Back to top