Fashion

10x fashion hotels

Ga je shoppen in de mooiste winkels, dan wil je natuurlijk ook overnachten in stijl. Wij hebben deze week een top 10 opgesteld met fashionable hotels, die prachtig zijn ingericht én op gunstige shoplocaties liggen!

Maison Moschino, Milaan

Het bed bestaande uit een jurk, schaapjes en wolken in de gangen en trappenhal en de kussens in de vorm van cupcakes en taarten zijn bijna al reden genoeg om eens een overnachting te boeken bij Maison Moschino. Het feit dat het zoete hotel van het modemerk in hartje Milaan ligt doet het ook goed als argument, moeten we zeggen.

10x fashion hotels maison moschino collage

Hotel Keppler, Parijs

Na een intensieve shoptour langs de Champs-Élysées kun je zó het Keppler hotel in Parijs binnenrollen. In dit glamorous hotel voor luxepoezen zie je onder meer dierenprints, strepen en luxe houtdetails. De vier Superior Suites heeft zelfs een balkon vanaf waar je prachtig uitzicht richting Eiffeltoren hebt.

10x fashion hotels keppler parijs collage

Shoreditch Hotel, Londen

Het oosten van Londen staat bekend om de vernieuwende modelabels, kunstgalerijen en barretjes die het stadsdeel te bieden heeft. Ook is er het Shoreditch gevestigd, een warenhuis turned hotel. Als je eenmaal bent ingecheckt, heb je niet alleen toegang tot je hotelkamer, maar ook tot een luxe spa, bowlingbaan, restaurant en rooftop pool.

10x fashion hotels shoreditch london collage

The Gray, Milaan

We kunnen ons haast geen fijnere entree voorstellen, dan pluche schommels in de hotel lobby. Het modern ingerichte fashion hotel The Gray in Milaan heeft het! In de meest luxe kamers heb je naast king-sized bedden en een bubbelbad ook uitzicht over designer shopping walhalla Galleria Vittorio Emanuele.

10x fashion hotels the gray milan collage

Hotel Continentale, Firenze

New York, Londen en Parijs zijn shop walhalla's, maar onderschat het winkelaanbod in Firenze niet! In het hotel Continentale kun je bijkletsen op zoetgekleurde stoelen, bijkomen op comfortabele bedden en indrinken op het prachtige dakterras.

10x fashion hotels continentale firenze collage

The Standard, New York

Laat de naam van dit hotel je niet voor de gek houden; The Standard is allesbehalve standaard. Gevestigd in het hippe Meatpacking District rijst dit hotel boven veel van de toch al hoge gebouwen uit. Na een spreekwoordelijke duik in het bubbelbad en een genietmomentje vanaf het balkon (zie onderstaand uizicht!) is het flink shoppen geblazen en borrelen geblazen, eventueel per fiets die je daar huurt.

10x fashion hotels the standard ny

Sanderson Hotel, Londen

De buitenkant van dit hotel doet niet vermoeden wat voor sprookjesachtige kamers en ruimtes binnen aantreft. Het hotel wordt vaak afgehuurd voor shoots, en wij snappen wel waarom. Grote, lichte ruimtes met bijzonder meubilair, waarin je zowel uit kunt rusten als geïnspireerd kan raken.

10x fashion hotels sanderson hotel london collage

Crosby Street Hotel, New York

Op zoek naar wat Engelse, quirky charmes in het hippe SoHo in New York? Dan moet je zeker bij het Crosby Street Hotel zijn. Iedere kamer in het hotel is weer anders ingericht, met bijbehorende mannequins waar je bijvoorbeeld je mooie winterjas aan op kan hangen.

10x fashion hotels crosby street hotel collage

Le Petit Moulin, Parijs

Toen fashion designer Christian Lacroix het Petit Moulin hotel mocht inrichten, ging hij helemaal los met kleuren, prints en accessoires. Iedere kamer heeft, zoals dat bij veel fashionable hotels het geval is, een eigen thema. Dat is dan ook het enige (luxe)probleem dat je bij het boeken van een kamer in dit hotel hebt: een keuze maken!

10x fashion hotels le petit moulin collage

Hotel Straf, Milaan

Het hippe en centraal gelegen Straf is groot favoriet onder het (Italiaanse) modevolk. Architect en modetalent Vincenzo De Cotiis is verantwoordelijk voor de mooie ruimtes in het chocoladebruin, industrieel grijs en metallic tinten. In de stylish Bar Straf kunnen je alvast een cocktail nemen om in de party mood te komen.

10x fashion hotels straf milaan collage

Overnacht jij regelmatig in hotels?

Check voor meer fashionable lijstjes zeker ook onderstaande '10x' artikelen!

- 10x stylish muziekvideo's

- 10x Karl Lagerfeld merchandise

- 10x de mooiste mannelijke modellen

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top