Fashion

10x plus-size fashion bloggers

Fashionscene is groot voorstander van diversiteit in de modewereld. Het is daarom fijn om te zien dat er in de fashion business steeds meer variatie voorkomt, bijvoorbeeld in de vorm van plus-size fashion bloggers. Aan hen is de top 10 van deze week gewijd!

Frantic Dreams

Peplum? Check. Harnasjes? Check. Dierenprints? Dubbel check. Franceta laat met haar blog Frantic Dreams zien dat trends en rondingen prima samengaan.

10x plus-size fashion bloggers frantic dreams

Nadia Aboulhosn

Tulbanden, bh's als bovenstukjes, cropped tops, fegekleurde jumpsuits en pornohakken; de Amerikaanse Nadia Aboulhosn schuwt niets en trekt gewoon lekker aan wat ze leuk vindt. Dit heeft haar al de nodige publicaties opgeleverd, onder meer in Teen Vogue, Seventeen en op de site van American Apparel!

10x plus-size fashion bloggers nadia aboulhosn

A Curious Fancy

Ragini, het brein achter modeblog A Curious Fancy, noemt zichzelf 'fat, fanciful and whimsical'. Wij vinden haar nostalgische outfits vooral adorable.

10x plus-size fashion bloggers curious fancy

Curves to Kill

Model Teer van Curves to Kill is groot fan van Dita von Teese en de rockabilly stijl, wat duidelijk is te zien aan haar make-up, hairdo én outfits. De curves van de Australische schone komen prachtig uit in haar retro outfits.

10x plus-size fashion bloggers curves to kill

Gabi Fresh

De personal style van Gabi Fresh is kleurrijk en supervrouwelijk. Ze is op haar blog dan ook veelal in vrolijke jurkjes, op flinke hakken en met grotesque sieraden te spotten.

10x plus-size fashion bloggers gabifresh

No Futvre

Dat Stina's blog No Futvre in plaats van No Future heet, verraadt al iets van haar eigenwijsheid. Deze blogger matcht haar getatoeërde armen moeiteloos met schattige kraagjes, fifties brillen, ruige rock T-shirts, psychedelische prints en felgekleurde panty's.

nadia aboulhosn no futvre

Saks in the City

Sakina van Saks in the City heeft het goed voor elkaar: ze woont in Parijs, heeft en toffe stijl en is in het bezig van een prachtig bos haar. Alsof dat niet al genoeg is, blogt ze ook nog eens voor de site Vogue Curvy van Vogue Italia!

nadia aboulhosn saks in the city

Curvy Girl Chic

Inspiratie nodig in de vorm van girly outfits voor een maatje meer? Bezoek dan zeker de blog van zelfbenoemd shopaholic Allison, Curvy Girl Chic.

10x plus-size fashion bloggers curvy girl chic

Jay Miranda

California girl Jay Miranda heeft een zwak voor designer schoenen - which we love -, maar ook de rest van haar outfits is zeker de moeite waard.

10x plus-size fashion bloggers jay miranda

Girl with Curves

Tanesha van Girl with Curves post meerdere keren per week outfit kiekjes op haar blog. Inspiratie genoeg dus voor ladies die van classy en wat nettere outfits houden.

10x plus-size fashion bloggers girl with curves

Ga jij één van deze plus-size fashion bloggers volgen?

Heb je na deze list zin gekregen in nog meer fashionable lijstjes? Wij voorzien je er graag van!

- 10x bekende beauties zonder make-up

- 10x grootste fall 2012 trends

- 10x hebberigmakende kledingkasten

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top