Fashion

10x favoriete DIY bloggers

De thuisblijvers onder ons hebben het de afgelopen én komende weken flink te verduren qua weersomstandigheden. Niks bikini, niks zomerjurkje. Wat te doen met de vrije tijd die je noodgedwongen binnenshuis doorbrengt? Zelf fashion en accessoires maken! Wij zetten ter inspiratie onze tien favoriete DIY bloggers op een rij.

Zelf je eigen mode en matchende sieraden maken; het is dé manier om geld te besparen en tegelijkertijd origineel te zijn. Nou weten we maar al te goed dat het geen eitje is om zelf een DIY project op stelten te zetten. Daarom hebben we tien bloggers opgezocht die daar wat vaardiger in zijn en hun DIY skills graag met je delen.

10x favoriete DIY bloggers collageI

Links: A Pair & A Spare draait bijna volledig om de DIY artikelen. De Australische dame achter deze creatieve blog krijgt het zelfs voor elkaar een kleurrijk jurkje te maken van theedoeken!
Rechts: nee, we hebben het niet over de populaire Tumblr pagina We Heart It, maar over de blog We Heart This. Hier vind je naast de DIY's ook reviews van beautyproducten en recepten. De ring die je hier (rechts)boven ziet, is stoer en easy om te maken.

10x favoriete DIY bloggers collageII

Links: hoe blits en duur je camera ook is, een mooi koord om 'm om je hals te hangen zit er nooit bij. Aimee van SwellMayde zat blijkbaar ook met dit probleem, want zij creërde een DIY voor een schön camerakoord. Op haar blog vind je nog veel meer meer van dit soort DIY's!
Rechts: Honestly... WTF is absoluut één van onze favorieten wat DIY artikelen betreft, naast de prachtige inspiratieplaatjes die ze regelmatig posten. Naast een DIY voor deze transparante clutch vind je er ook artikelen waarin wordt bescheven hoe je kleding pimpt en onder meer kleurrijke kettingen maakt.

10x favoriete DIY bloggers love aesthetics hardware rings

Ivania van de fashion blog Love Aesthetics houdt er zo haar eigen stijltje op na en gelukkig deelt ze die maar al te graag met ons op haar blog. De blogger/student haal haar DIY materiaal van bijzondere plekken (de ringen op de foto zijn afkomstig uit een doe-het-zelfzaak) en is niet bang kledingstukken volledig te verknippen om ze zo nog mooier te maken.

10x favoriete DIY bloggers collageIII

Links: De blog ...Love Maegan is vooral vanwege de ketting tutorials een bezoekje waard. Wij zijn helemaal weg van deze Prada inspired ketting.
Rechts: Anni Jürgenson van Style Hurricane is niet iemand van de uitgebreide uitleg. Dus als je een DIY item van haar blog na wilt maken, is enige brei- en knutselervaring een must.

10x favoriete DIY bloggers collageIV

Links: we krijgen bij het bekijken van haar blog Glitter 'n Glue het idee dat Kristen voor DIY'en lééft. Zoals de titel van haar blog al doet vermoeden, houdt deze crea bea er vooral van om glamorous en glimmende items na te maken. En dat doet ze met succes!
Rechts: P.S. - I Made This is nog zo'n topper op DIY gebied; er is zelfs een succesvol boek verschenen naar aanleiding van deze blog. Iedere post wordt vergezeld door een inspirerende collage en iedere stap wordt duidelijk uitgelegd en uitgebeeld. Deze clutch (rechtsboven) is makkelijk zelf te maken door de Prada fan zonder Prada budget.

10x favoriete DIY bloggers studded trench

Kirsten van Studs and Pearls knipt en plakt er regelmatig op lost voor haar blog. Zoals de titel van de blog al verklapt, maakt Kirsten zowel schattige als stoere items. Wij vallen vooral voor de stoerdere DIY looks, zoals een Alexander McQueen inspired clutch en bovenstaande trenchcoat met spikes.

Check voor meer fashionable lijstjes zeker ook onderstaande artikelen!

- 10x extreme catwalks

- 10x opvallende gastmodellen op de catwalk

- 10x hobby's van modellen

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top