Fashion

Patriza Pepe maakt het bont

Het najaar zit er weer aan te komen en daar zijn de grote modehuizen al helemaal op voorbereid. Patrizia Pepe wil ons met zachte kleuren en bont in de najaarscollectie weer klaarstomen voor komend najaar.

Het Italiaanse merk Patrizia Pepe staat bekend om zachte kleuren en tinten. En natuurlijk mag dat ook in haar nieuwe collectie niet ontbreken. Zachtgrijs en babyblauw zie we dan ook meerdere malen op de catwalk voorbij komen. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat Patrizia in huis heeft...

Bont it is! Een paar winters zien we bont helemaal back in het modebeeld en ook dit najaar wordt volgens Patrizia bont weer een succes. Maar ook knallende prints en keihard all black zien we zo nu en dan op de catwalk geshowt worden.

Patrizia Pepe Fall/winter 2011

bont bont bontje

Bont

franje franje

Franjes

all black all black

all black

All black outfits

prints p[rints

Prints

wol wol  

Schapenwol

Naast de gewone fall/winter collectie is Patrizia nog even flink gaan brainstormen en heeft ook nog een collectie ontworpen die ze 'Ceremony & Glamour' noemt. Een wat chiquere lijn met stijlvolle items die perfect zijn voor een fashionable avondje stappen.

Patrizia Pepe fall/winter Ceremony & Glamour collectie

jjurk jurkrood

goud

Gekleurde jurkjes

sjaal sjaal

Gekke sjaal

bont bont

Bont

harentasje harentasje

Behaarde handtassen

De fall/winter collectie is dit najaar te koop in de Patrizia Pepe online shop. Welke trend uit de Patrizia Pepe fall/winter 2011 collectie is jouw favoriet?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top