Fashion

De nieuwe Tommy Hilfiger x Gigi Hadid collectie is een California Dream

Na de succesvolle eerste collectie van Tommy Hilfiger in samenwerking met Gigi Hadid, is het nu tijd voor een tweede collectie. En terwijl de show pas over een paar weken zal plaatsvinden, is het lookbook nu al te zien!

Van denim trenchcoats tot gestreepte badkleding, patches en de zonnige kleur geel, klinkt als de ultieme lijn voor een California Dream Girl. De designer himself zegt: “De Lente '17 collecties zijn ontworpen met een duidelijke West Coast-spirit in gedachte. Gigi en ik hebben met veel plezier elementen van haar California-lifestyle in combinatie met een festivalvibe in de tweede Tommy X Gigi collectie gestopt.”

En om de collectie samen te stellen werden ook fans gevraagd naar hun favoriete looks. De bomber, de hoodie, het polo-shirt en de denim jeans kwamen als populairste items uit de test. Vervolgens zijn de stijlen door Naomi David, Camille Charrière en Eleanor Calder ontworpen en inmiddels helemaal klaar voor de aankomende modeshow. Op 8 februari zal de gloednieuwe collectie worden getoond tijdens een runway show in Los Angeles.

Neem hieronder een kijkje in de nieuwe collectie!


Beeld: Tommy Hilfiger 

Deel dit artikel
Back to top