Fashion

10x huisdieren van fashion people

Hoe druk ze het ook hebben, succesvolle topmodellen en mode-ontwerpers maken graag tijd vrij voor wat quality time met hun dierbaren. En ja, voor sommigen valt daar ook een huisdier onder! Check nu onze top 10 met de cats & dogs van invloedrijke modemensen.

Er zijn twee dingen die ons met name opvallen: de meeste pets zijn honden en negen van de tien keer zijn deze van mini-formaat. Het zal allemaal wel met het reisgemak ervan te maken hebben...

10x huisdieren van fashion people miranda en rachel

Links: Miranda Kerr neemt haar Yorkshire Terriër Frankie overal mee naar toe. Zou het hondje zich realiseren dat hij luxer vliegt dan een gemiddeld mens? Rechts: Designer Rachel Roy met dochtertje Ava en hun fluffy puppy.

10x huisdieren van fashion people valentino met mopshondjes

Valentino Garavani's grootste liefdes zijn de kleur rood en zijn vijf mopshondjes Milton, Molly, Margot, Maude en Monty.

10x huisdieren van fashion people coco en gisele

Links: De Canadese Coco Rocha maakte haar toch al schattige hondje nóg schattiger door haar de naam Peekaboo te geven. Rechts: Braziliaans topmodel Gisele Bündchen op het vliegveld met hondje Vida in de armen.

10x huisdieren van fashion people agyness en erin

Links: Agyness Deyn wordt regelmatig met één van haar viervoeters door de paparazzi gesnapt. Rechts: ontwerpster Erin Fetherston en haar hondje Molly zijn qua looks een perfecte match.

10x huisdieren van fashion people dvf met shannon

Diane von Furstenberg met haar trouwe viervoeter Shannon.

10x huisdieren van fashion people donatella en behati collage

Links: Donatella Versace steekt niet alleen modellen, maar ook haar hondje graag in high fashion. Rechts: Behati Prinsloo is het enige 'kattenmens' uit dit lijstje. Het topmodel nam vanwege haar allergie voor kattenharen een sphynx genaamd Gollum als huisdier.

Welk van deze diertjes zou jij het liefst zelf mee naar huis nemen?

Check voor meer fashionable lijstjes zeker ook deze edities van onze '10x' rubriek!

- 10x liefdeskoppels in de mode-industrie

- 10x oude foto's van fashion iconen

- 10x celebrities met succesvolle kledinglijn

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top