Fashion

Bloggers love vintage

Trends zijn haast nooit voor lange duur, maar met vintage ligt dat wel anders. Vintage kleding en accessoires zijn namelijk al jaren een must onder fashionista's en blijven - als je het op de juiste manier combineert - helemaal in fashion. De fashionbloggers weten dan ook precies hoe ze met hun favo vintage pieces er op en top uit zien.

Lange rokken, bloemenprints, grof gebreide knits, brogues, parels en kant vinden we veel terug in deze tijdloze look. Vooral lichte of neutrale kleuren en stoffen worden verwerkt en prachtig gecombineerd. Het kan en mag allemaal deze lente! Leef je uit bij de lokale tweedehands winkels en struin vlooienmarkten af op zoek naar de leukste vintage items! Ook de grotere winkelketens pikken deze favo look op en hebben "vintage look-alike" kleding in de rekken hangen.

De iets minder bekende bloggers zijn vaak de leukste als het aankomt op originaliteit en eigen stijl. De bloggers van deze week hebben dan ook allemaal hun eigen draai gegeven aan de vintage look. Stuk voor stuk mooie inspirerende foto's en outfits.

Aarzel niet langer en sluit je aan bij de vintage-loving crowd!

Bloggers love vintage

(Tekst: Esmee van http://memoriesfromwonderland.blogspot.com)

Deel dit artikel
Back to top