Fashion

10x beestachtige fall/winter 2011 accessoires

Mode is serious business, maar sommige designers kunnen de lol er wel van inzien en stylen hun creaties graag af met geinige accessoires. Tijdens de fall/winter 2011 shows in de grote modesteden heerste er duidelijk een dierenthema; de beestachtige accessoires vlogen ons om de oren. Check snel onze top 10!

beestachtige accessoires collageI


Links: Jean-Charles de Castelbajac stuurde een model - vermoedelijk eentje zonder spinnenfobie - met een gigantische nepspin op haar hoofd de catwalk op. Ieeeeeh! Rechts: Christopher Bailey liet zich voor zijn nieuwste Burberry collectie waarschijnlijk inspireren door het Nederlandse polderlandschap, want de hoedjes die de modellen droegen waren bezaaid met koeienvlekken.

beestachtige accessoires collageII

Links: Riccardo Tisci's nieuwste najaarscollectie voor modehuis Givenchy stond volledig in het teken van de panter. Dat uitte zich in panterprints, panterbrillen én hoedjes met panteroortjes. Rechts: Jeremy Scott had net als wij genoeg van al dat echte bont, en besloot voor zijn show neppe vosbontjes in knalkleuren te gebruiken.

beestachtige accessoires collageIII


Links: Tijdens de Moschino show liep topmodel Coco Rocha niet als een kip zonder kop, maar met een kip op de kop over de plankier. Rechts: Miuccia Prada wilde voor haar fall/winter 2011 Prada collectie sexy dingen weer onschuldig maken. Zo gebruikte ze haar stof met slangenprint niet voor stiletto's of een minirok, maar voor kekke kapjes.

beestachtige accessoires collageIV
Links: kittige brillen bij de fall/winter 2011 show van Givenchy. Weer eens wat anders dan die standaard leesbril! Rechts: in Marc Jacobs' collectie voor zijn eigen label was de stippenprint een terugkerend thema. Het deed ons denken aan een soort schattige versie van Cruella de Vil uit Disney's 101 Dalmatiërs.

beestachtige accessoires collageV


Links: dit blonde model kon gelukkig wel lachen om de furry muts die ze opkreeg voor de Anna Sui show. Rechts: een idee van Undercover voor iedere dierenliefhebber die altijd en overal z'n huisdier bij zich wil hebben: maak een foto van het beestje, plak die foto op een tas, lijm er een nepbont randje omheen et voilà!

Ben je net als wij fan van modische lijstjes? Check dan ook deze edities van de 10x rubriek!
- 10x oude foto's van fashion iconen
- 10x favoriete items van fashionbloggers
- 10x celebrities met succesvolle kledinglijn

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top