Mama

Tips om het beste baasje te zijn op dierendag

Het is dbijna ierendag! Een goede reden om naast alle liefde die je huisdieren normaal van je krijgen net even iets extra’s te doen voor je geliefde beestjes en ze eens lekker in het zonnetje te zetten. Dit is wat jij kan doen om er een leuke dierendag van te maken!

Online dierenplatform Max&Luna deed onderzoek naar wat dierenvrienden doen om hun geliefde beesten in het zonnetje te zetten. Ruim 80% van de eigenaren doet op dierendag iets extra’s voor zijn of haar huisdier. Met stip op nummer één staat een lekker koekje of een snack. Dat kan een groentetaartje zijn voor jouw cavia of kluifjes voor jouw hond. 

Om net even iets extra’s te doen voor jouw geliefde huisdier dan normaal kun je bijvoorbeeld ook een lange boswandeling gaan maken met jouw hond. Of net even wat meer aandacht geven dan normaal. Ook zijn dieren dol op slapen! Misschien is de mand of kussen toe aan vervanging? Dan is dit een mooi moment om je huisdier blij te maken met een nieuw slaapplekje.

Je kunt je dier ook altijd blij maken met een nieuw speeltje! Er is van alles te koop voor kleine en grote huisdieren. Een nieuwe bal voor de hond, een nieuw speeltje voor de cavia, een speelmuisje voor de kat, er is genoeg te krijgen. Maar je kunt het natuurlijk ook zelf maken! Dat is misschien nog wel veel leuker.

 

Auntie Kendall using us as a prop ugh

Een bericht gedeeld door Normie and Bambi Jenner (@normieandbambijenner) op

 

Because we all need to smile right now. And sometimes embarrassing, pubescent photos are the only way...

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively) op

 

Ohana.

Een bericht gedeeld door Mosey Mirsalehi Stibbe (@moseymirsalehi) op

Beeld: Bruno Press
Deel dit artikel
Back to top