Fashion

Een coupe volgens de laatste trends met Wella

Net zoals de modehuizen Marc Jacobs, Chloé en Sonia Rykiel een betaalbare collectie presenteren om een groter publiek te bereiken, is Wella Pro Series met de professionele expertise van Wella ontwikkeld, om ons haar te stijlen volgens de laatste trends!

Wella Pro Series

Dat betekent dat je thuis zelf aan de slag kunt om een straight from the catwalk kapsel te creëren, zonder daar veel geld aan uit te geven. Ook een personal haarstylist heb je niet nodig, want met de productlijnen Shine, Repair, Colour en Volume die helemaal afgestemd zijn op jouw haar, krijg je een coupe zonder al te veel moeite, zelf goed in model.

En daar is het Wella helemaal om te doen: 'We willen met deze nieuwe lijn een nog groter aantal modebewuste vrouwen helpen bij het zelf doorvertalen van de laatste haartrends. Deze lancering sluit perfect aan bij onze passie voor het creëren van ongelimiteerde mogelijkheden op haargebied." aldus de internationale Wella Pro Series haarstylist Karim Amerchih.

Wella Pro Series is verkrijgbaar in de vier varianten shampoo en conditioner: Shine, Repair, Colour en Volume vanaf €4,99 per fles van 500 ml.

Wella Pro Series

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top