Fashion

Creëer jouw Wella Look en win make-over

Al wekenlang verlekkeren we ons aan de mooiste spring/summer 2011 trends. Maar wat is een nieuwe zomergarderobe zonder matchende kapsels? Om je haar te stylen volgens de laatste trends, is het betaalbare Wella Pro Series met de professionele expertise van Wella ontwikkeld. En als je nu een filmpje maakt van jouw ultieme Wella Look, maak je kans op een complete beauty make-over!

wella pro series katharina ad

Met de nieuwe Wella Pro Series kun je thuis zelf aan de slag gaan om een straight from the catwalk kapsel te creëren, zonder daar veel geld aan kwijt te zijn. De productlijnen Shine, Repair, Colour en Volume zijn toegespitst op verschillende haartypen. Zo wordt het alleen nog maar makkelijker om je coupe zonder professionele haarstylist goed in model te krijgen.

Ben jij al een expert op het gebied van hairstyling? Maak dan een filmpje, waarin je stapsgewijs jouw ideale Wella Look creëert. Plaats dit vervolgens op het Wella Pro Series YouTube-kanaal en misschien wordt jouw kapsel wel tot winnaar verkozen door de jury! De maker van de winnende look mag als beloning samen met een vriendin een complete beauty metamorfose ondergaan in een Wella salon.

De wedstrijd loopt nog tot en met 1 mei 2011, dus begin maar alvast met wassen, kammen en sprayen! Check om je op te geven en voor verdere informatie de site van de Wella contest.

wella pro series flessen 500

Wella Pro Series is verkrijgbaar in de vier varianten shampoo en conditioner: Shine, Repar, Colour en Volume vanaf €4,99 per fles van 500 ml (adviesprijs, uiteindelijk prijs kan per retailer verschillen).

(Tekst: Joyce/Evelien)

Deel dit artikel
Back to top