Fashion

ZIEN: de pre-opening van H&M's nieuwste zusje Arket in Amsterdam...

Alles wat uit de stal van H&M komt, van & Other Stories tot Weekday, vinden wij fijn. Nieuw sinds vorig jaar is ARKET: een merk dat zich focust op kwaliteit voor een betaalbare prijs en items verkoopt die je jaren wilt dragen en gebruiken.

Na winkels in Londen, Brussel, Kopenhagen en München zal er ook in Amsterdam een ARKET haar deuren openen. Vanaf 2 maart om 12:00 zal op het Koningsplein 20, de plek waar eerder boekhandel Scheltema zat, de 'modern day market' te bezoeken zijn. Gisteravond was echter al de pre-opening waarvoor Fashionscene was uitgenodigd. 

Er zijn maar liefst 3 verdiepingen om te shoppen en naast mannen-, vrouwen- en kinderkleding en accessoires zijn er ook items voor in huis te vinden. Tevens kun je er vegetarisch eten in het café (gebaseerd op de principes van het New Nordic Food Manifesto) dat op de begane grond te vinden is. 

Arket is dus dé plek om basics van een mooie kwaliteit of met een 'apart randje' te scoren. Van coltruien van mooi merinowol tot glittersokken en nachtkleding: er is aan alles gedacht. Ook bevat de collectie mooie schoenen, tassen en andere accessoires. Zo lieten we onze ogen vallen op een prachtig pasjeshoesje in knalrood met een beige bovenzijde. Natuurlijk konden we het menu van het cafeetje in de winkel ook even proeven. De apple crumble is een super aanrader (lekker warm geserveerd) en ook de salades zijn heerlijk!

Bekijk een preview van de winkel hieronder.

Beeld: Fashionscene (Michelle) en Arket

Deel dit artikel
Back to top