Fashion

Dezelfde Balmain jurk op zes covers

Leren van fouten? In de modewereld doen ze er niet aan mee...In juli stond een wonderschoon Miu Miu jurkje op drie verschillende covers. En nog geen half jaar later, overtreft een gouden Balmain jurk die prestatie met zes cover, oei!

Een blunder is het wel...Maar het blijft lastig om te voorkomen. Want met een overdosis aan magazines die uit dezelfde modevijver moeten vissen, kan het gebeuren dat stylisten hetzelfde item uitkiezen die op de cover mag stralen! Deze maand overkwam het 40 Zeit Magazine, Harper's Bazaar, Elle en maar liefst drie edities van de Vogue. Niet alleen in India, maar ook in Duitsland en Spanje stond Balmain op de cover; iets mis met de internet communicatie, guys?

40 Zeit Magazine hees het roodlippige topmodel Claudia Schiffer in het goud, Harpers Bazaar ging voor natural beauty Natalia Vodianova en de Britse Elle verkoos Anna Dello Russo, de hoofdredactrice van de Japanse Vogue, als Balmain Muze.

Dezelfde Balmain jurk op zes covers

De Indiaase Vogue koos voor Cindy Crawford, Abbey Lee rockt de cover van de Duitse Vogue en Toni Garrn mocht als één van de vijf covermodellen de Balmain jurk aan...

Dezelfde Balmain jurk op zes covers

De bladen hebben er wel een eigen invulling aangegeven, maar of dat genoeg is om deze blunder goed te maken? Wat vind jij?

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top