Fashion

Highlights: Couture shows

De couture collecties van Dior, Chanel en Givenchy hebben we je al geshowd, maar de rest willen we je ook niet onthouden. Eén ding was in ieder geval duidelijk na het zien van de collecties: dit coutureseizoen was op en top vrouwelijk!

Giorgio Armani ging voor zijn Armani Privé voor Hollywood glam in aardse tonen.

armani 1 armani 2

armani3

armani4 armani5

Maria Grazia Chiuri en Pier Paolo Piccioli van Valentino gingen voor een zoete collectie. Kortje jurkjes, crèmewit gecombineerd met zwart en kant voerden de boventoon, met strikdetails als finishing touch. Patricia van der Vliet staat het in ieder geval prachtig!

valentino patricia valentino bloem

valentino freja

Over strikjes gesproken: Alexis Mabille kon er ook niet vanaf blijven.

mabille1

mabille2 mabille3

Jean Paul Gaultier had meer oog voor de volwassen vrouw en legde zoals we van hem gewend zijn de nadruk op de vrouwelijke curves. Ter ere van de samenwerking tussen lingerielabel La Perla en Jean Paul Gaultier gaf burlesque queen Dita von Teese een showtje weg. Oh la la!

gaultier kom

gaultier veren gaultier zwart

Elie Saab was dit seizoen letterlijk on fire! Was de Etna soms zijn grote inspiratiebron? De jurken waren in ieder geval red carpet-proof zoals altijd.

saab

saab2 saab3

saab4

Bouchra Jarrar sloeg een totaal andere weg in dan alle andere designers: haar tweede couture collectie was clean en grafisch, in zwart en wit met goudaccenten.

jarrar1 jarrar2

jarrar3

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top