Fashion

Dit is volgens fashionista's en celebrities het it item tijdens Paris Couture Week

Paris Couture Week is pas net begonnen en de vele street style foto's van fashionista's en celebrities vliegen ons alweer om de oren. Eén ding dat opvalt is dat veel vrouwen met hetzelfde shirt gespot worden.

Het 'we should all be feminists' shirt van Dior lijkt hét uniform te zijn voor Paris Couture Week. De meest stylish outfits worden afgemaakt met het op het eerste gezicht simpele, witte shirt waarachter een grote boodschap schuilt. Maar niet alleen tijdens Fashion Week werden vrouwen met dit shirt gespot. 

Ook tijdens de vele protestmarsen die afgelopen weekend over de hele wereld plaatsvonden droegen vele vrouwen, waaronder Rihanna en Natalie Portman, het 'we should all be feminists' shirt om een boodschap aan president Trump over te brengen. Wij denken dat dit shirt wel iets meer dan een tijdelijke trend is.

Bekijk hieronder een aantal dames die dit feministen item rocken.

 

Always 💘 #TheBlondeSaladGoesToParis #TheBlondeSaladGoesToCoutureWeek

Een foto die is geplaatst door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

 

And here is our February subscriber cover❣️ #jenniferlawrence photo by #benhassett #dior @dior #harpersbazaargermany #feminists

Een foto die is geplaatst door Harpers Bazaar Germany (@harpersbazaargermany) op

 

In @dior earlier today, tutu skirt over leather pants✌🏻 📷@journeyintolavillelumiere #WeShouldAllBeFeminist #MariaGraziaChiuri #DiorCouture

Een foto die is geplaatst door Lana El Sahely لانا الساحلي (@larmoiredelana) op

Beeld thumb: via Dior

Deel dit artikel
Back to top