Wedding

Dankzij de Elie Saab Spring 2018 Bridal collectie wil je sowieso direct trouwen

Kijken is op eigen risico, want als er iets is dat we kunnen garanderen dan is het wel dat je direct wil trouwen na het bekijken van de prachtige Spring collectie van Elie Saab!

Het is nog maar een jaar geleden dat Elie Saab zijn Bridal collectie lanceerde en eigenlijk is de ontwerper niet meer weg te denken uit de bridal scene. Ook dit jaar levert de Libanese jurken ontwerper weer een scala aan de meest prachtige witte bruidsjurken. Mocht je totaal geen plannen hebben om ooit in het huwelijksbootje te stappen, dan weet deze man je in no-time van gedachte te veranderen.

De elegante Spring 2018 Bridal collectie brengt ons de meest fantastische jurken om bij weg te dromen. Van baljurken met enorm volume tot slanke A-lijn jurken en off-shoulder dresses met elegant kant. Elie Saab heeft zich in deze collectie gefocused op borduurwerk, gedetailleerde bloemen, kant en kristaleffecten. Het lookbook is brengt ons klassieke jurken met bijpassende sluiers, maar ook voor de moderne bruid is er genoeg om bij weg te dromen. Wat dacht je van de slank cape gecombineerd met een zonnebril of earcuffs?

Bekijk alle beelden van de collectie hieronder.

Beeld: Elie Saab

Deel dit artikel
Back to top