Fashion

Fashionbizzkids

Knikkeren en tikkertje spelen zijn allang geen uitdagingen meer voor de kinderen van nu. Ook kleine mensen kunnen erg grote dromen hebben, dat bewijzen deze vier fashionbizzkidsmaar weer. Ze zijn druk bezig the next big thing te worden in modeland. De wonderkinderen zijn de wereld nog niet uit...

Wij zetten vier opvallende en inspirerende kinderen op een rijtje. Het is wel duidelijk dat ze het knikkerstadium allang gepasseerd zijn...

Arlo

1. Arlo Weiner. Dit achtjarige jongetje is uitgeroepen tot meest stijlvolle persoon in het Amerikaanse blad GQ. Hij gaat niet zonder vlinderstrikje om zijn nek de deur uit. Ook heeft hij wel erg grootste plannen: zodra hij klaar is met school wil hij meteen gaan ontwerpen. Watch your back Galliano!

Kira

2. Kira Plastinina. Een eigen winkel openen lijkt net een sprookje, maar voor de 16-jarige Kira is het werkelijkheid. Een jaar geleden pakte ze pen en papier en ging ontwerpen. In 2007 openende ze in New York haar eerste 'Kira Plastinina' winkel. Ze is druk bezig haar imperium op te bouwen en dat lukt aardig. Met 31 andere vestigingen wil ze heel Amerika gaan veroveren.

Cecilia

3. Cecilia Cassini. Dit modewonderkind laat haar fantasie los op de naaimachine. Ze ontwerpt kleding en kleedt zelfs de jonge sterren uit Hollywood. En te bedenken dat ze nog maar tien jaar oud is. Haar droom is om als jongste deelnemer mee te doen aan Project Runway.

Niklas

4. We mogen Nicklas Skovgaard niet vergeten in dit opmerkelijke rijtje. Hij is de blogsensatie van dit moment en hij lééft mode. Het 15-jarige stijlicoon zit liever in de Fashionweekbanken dan in de schoolbanken. Wat hij later het liefst wil doen? Ontwerpen en een bekende designer worden. Sure he can!

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top