Wedding

Randy van Say Yes To The Dress gaat zelf bruidsjurken ontwerpen

Bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli van ‘Say Yes To The Dress’ heeft al duizenden vrouwen geholpen met het uitkiezen van een bruidsjurk. Nu is het eindelijk zo ver en gaat Randy zijn eigen bruidsjurken ontwerpen, hè hè! 

Zit jij ook altijd met tranen in je ogen te kijken naar ‘Say Yes To The Dress?' en juich je ook wanneer iemand eindelijk ‘yes’ heeft gezegd? Want ja, de perfecte bruidsjurk uitzoeken is niet altijd even gemakkelijk. Maar met deskundig advies van Randy lukt het zeker. Helaas kan niet iedereen assistentie krijgen van de man himself, maar wees niet getreurd want zojuist is bekend gemaakt dat Randy zijn eigen bruidscollectie op de markt brengt!

Check hieronder de sneak peeks.

De collectie krijgt de naam ‘Randy Fenoli Bridal’ en krijgen zal geshowd worden in april tijdens Bridal Fashion Week New York. Hier kunnen wij in ieder geval volmondig ‘’yes" tegen zeggen.

Als dat al geen fantastisch nieuws is, heb je nu ook de kans om hem te ontmoeten! ‘Say Yes To The Dress’ komt namelijk weer naar de Benulux voor een tweede seizoen. De opnames zullen plaatsvinden in het Noord-Brabantse Deurne. Schrijf je hier in en wie weet zien we jou straks schitteren op de tv!
 

Beeld thumb: iStock 

Deel dit artikel
Back to top