Fashion

Gigi Hadid helpt boyfriend Zayn Malik bij het designen van zijn schoenencollectie

Gigi Hadid heeft zeker wat designer skills in haar bloed zitten. Het model assisteerde met het ontwerpen van twee Tommy Hilfiger Collecties en ook een schoen designen voor Stuart Weitzman was voor Gigi een eitje. Geen wonder dat singer boyfriend Zayn Malik zijn vriendin om hulp vroeg bij het ontwerpen van zijn co-lab met Giuseppe Zanotti en Versus Versace.

De 23-jarige zanger vertelde dat zijn hij veel hulp heeft gehad van zijn Gigi met het maken van zijn collectie voor designer Giuseppe Zanotti. "Actually, Gee helped me design for Zanotti," (hij noemt haar Gee, zij hem Zee. Te cute.) "She's a really good artist, really creative." Couple goals! Wij zijn nu al benieuwd of Gigi haar skills vaker gaat gebruiken.

 

Gigi speelde ook een grote rol in Zayns co-lab met Versus Versace. Het model heeft alle foto’s geschoten voor Zayns capsule collectie die hij samen met de designer in juni uitbrengt. Samen met model Adwoa Aboah poseert Zayn in de prachtige foto’s. Geen wonder dat het creatieve stel zo goed werkt, ze delen hun artsy passie!

 

#versusuncensored

Een bericht gedeeld door Zayn Malik (@zayn) op

 

#versusuncensored

Een bericht gedeeld door Zayn Malik (@zayn) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top